Rio Cauto.Voornaamste transformator van de centraleEffect op het menselijk lichaam

  • vrijgavetijd:2022-11-02 10:53:02
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:110
  • Korte omschrijving:

    Rio Cauto.,Rio Cauto.Temperatuurbescherming van droge transformatoren,De trillingsvermindering van het grondvest lost het probleem

Artikel inhoud
Rio Cauto.Temperatuurbescherming van droge transformatoren,

De trillingsvermindering van het grondvest lost het probleem op van de aanpassing van de vaste harde verbinding tussen de koperplaat van de grondinrichting en de droge transformator. De originele oscillatie van de droge transformator wordt door het draaistel naar het beton overgebracht naar het metaal en veroorzaakt laagfrequent geluid. Daarom moet het ook worden gewijzigd om een flexibele verbinding te maken.

Er zijn ook tal van problemen om aandacht te besteden aan de preventieve maatregelen en het proces van droge transformator demping. Wat zijn de belangrijkste effecten en functies van droge transformator demping en de overeenkomstige preventieve maatregelen? Laten we de kleine bewerker van de droogtype transformator in detail raadplegen.

Rio Cauto.De cyclustijd voor de reiniging en inspectie van de stroomuitval wordt bepaald aan de hand van de omgeving en de beladingsomstandigheden, meestal van een half jaar tot een jaar;

De hangende kern van droge transformator is een belangrijk onderdeel.

San Javier.Daarom is het bij het voorkomen en regelen van de werking van de droge transformator voor de beveiliging van de relais noodzakelijk om het breukpunt van de kortsluiting te vinden naar gelang van de foutsituatie, het foutpunt te vergrendelen en de kortsluiting van de storingspotypes van de droogtype-transformator voor relais te analyseren. Tegelijkertijd, als alle velden duidelijk zijn, de schakelstroom op het storingspunt afsluiten, zal het onderhoudswerk van de werknemers soepel worden uitgevoerd en zal de schade niet in grotere mate toenemen.

Bij het verlaten van de fabriek zijn de productie en verwerking niet soepel en de afdichting is slecht. De gemeenschappelijke fout van olielekkage zal worden veroorzaakt nadat de olie transformator is verzegeld voor een periode van tijd.

*Idquo; YN, D *rdquo;, waarin aangeeft dat wanneer de werkende spanning faser van de primaire zijlijn, als de minuut hand, de fase-spanningsfaser van de secundaire zijde op o"klok is. Dat wil zeggen, de fasevoltage UAB van de secundaire zijde lager is dertig graden achter de werkende spanning van de uar van de primaire zijlijn (of graden voor).


Rio Cauto.Voornaamste transformator van de centraleEffect op het menselijk lichaam



lekkage van olie bij loopflens

De bovenkant en het midden van de transformator-olietank, de flenzen de huid van de loop en het midden van de waterdichte mouw aan de bovenkant van de auto-olietank. De interne ijzeren kern en de wikkel klem zijn warm door gedeeltelijke magnetische lekkage, wat resulteert in isolatie schade.

Oscillatie van het droge type transformator wordt opgelost door het dempen van trillingen toe te passen op droge transformator en het uitvoeren van een laagfrequent trillingsbeheer, die de oscillatie onder .%, kan regelen en vervolgens het lawaai van de structuur van het gebouw dat wordt overgedragen door droge transformator oscillatie kan verminderen.

De productlijnOnder normale omstandigheden moet de eigenlijke werking van de olie ondergedompelde transformator worden uitgevoerd door het operationeel en onderhoudspersoneel ter plaatse. Binnen een week na de exploitatie van het net moeten het personeel voor het beheer van de exploitatie en het onderhoud het veiligheidscontrolebereik van de transformator verbeteren en onmiddellijk contact opnemen met het projectpersoneel ter plaatse in geval van problemen, teneinde een betrouwbare en stabiele werking van machines en apparatuur te waarborgen.

De geleider verwijst naar de verbindingsoverbrengingslijn tussen elke elektromagnetische spoel, tussen de elektromagnetische spoel en de uitlaatpijp van de groep, en tussen de elektromagnetische spoel en de tapwisselaar.

Het zal ook veel fouten produceren, effectief omgaan met verschillende fouten van olie onderdompelde transformator, volledig gebruik maken van de prestatie-indicatoren en voordelen van olie onderdompelde transformator en voortdurend verbeteren van de veiligheid factor van olie ondergedompelde transformator. Ontsteking is een gemeenschappelijke fout van olie onderdompelde transformator. De belangrijkste fout van olie onderdompelde transformator is kortsluiting, en kortsluiting is meer algemeen.


Rio Cauto.Voornaamste transformator van de centraleEffect op het menselijk lichaam



Na het aanscherpen van de losse bouten, verzegel de flens,Rio Cauto.Indiening van informatie over de transformator, zodat het doel van volledige behandeling te bereiken. Strek de losse bouten strikt volgens de eigenlijke werking- en verwerkingstechnologie.

hoeIsolatie en warmteverwijdering zijn verschillend. Droge transformatoren zijn meestal geïsoleerd met epoxy hars, gekoeld door natuurlijke lucht en grote capaciteit door centrifugale ventilator. Olie ondergedompelde transformatoren worden geïsoleerd door isolerende olie, geïsoleerd door isolerende olie in het circulerende systeem binnen de transformator,Rio Cauto.Toepassing van droge transformator, en warmte wordt geloosd op de radiator (radiator) van het circulerend systeem binnen de transformator.

De transformator fabrikant zal de efficiëntie van de transformator aan u introduceren

Als de transformator op volle kracht werkt, heeft hij een grote reactieve lading nodig. Deze reactieve belasting wordt geleverd door het stroomvoorzienings- en distributiesysteem. Als het volume van de transformator te groot is, zal het niet alleen de initiële investering in het project verhogen, maar ook de transformator op volle lading of lading voor een lange tijd laten werken, het aandeel van het volledige verlies van de lading, de vermogensfactor verminderen en het verlies op het internet verhogen. Een dergelijke operatie is noch economische ontwikkeling, noch wetenschappelijk.

Rio Cauto.Gebruik vezelmateriaal om de bouten te verzegelen om het doel van het controleren van lekkage te bereiken. De andere is om de bout (moer) uit te schroeven, de Fushi-blauwe folie-verwijderaar op het oppervlak te vegen, en deze na het vegen van de grondstoffen aan het oppervlak aan te scherpen. Na het drogen kan het behandelingsdoel worden bereikt.

In het geval van gebruik van droge transformator moeten de klanten de methode van bedrading beheersen. Als er problemen zijn in de bedrading, is het gemakkelijk om gemeenschappelijke fouten in de toepassing te veroorzaken. Wat is de bedrading van droge transformator?

Analyse van gemeenschappelijke fouten van olie ondergedompelde transformator:

RiodeJaneiroOverige productinformatie
  • Guizhou.Mechanisch hydraulisch hefplatformBetreed het tijdperk van merkontwikkeling

    Guizhou.Mechanisch hydraulisch hefplatformBetreed het tijdperk van merkontwikkeling

  • Guizhou.Hubei hydraulisch hefplatformPrincipe van vervormingsproces:

    Guizhou.Hubei hydraulisch hefplatformPrincipe van vervormingsproces:

  • Guizhou.Hydraulisch hefplatformDe aandrijfsensor is erg gevoelig

    Guizhou.Hydraulisch hefplatformDe aandrijfsensor is erg gevoelig

  • Guizhou.Merk boorasasAanpassing van de pasvorm van de eenheid:

    Guizhou.Merk boorasasAanpassing van de pasvorm van de eenheid:

  • Denbica.kgmHefplatform met vier pijlers van aluminiumlegeringWelk merk presteert goed

    Denbica.kgmHefplatform met vier pijlers van aluminiumlegeringWelk merk presteert goed

  • Saint-Quentin.kgmFabrikant van hydraulisch hefplatformGebruik en keuze van

    Saint-Quentin.kgmFabrikant van hydraulisch hefplatformGebruik en keuze van

  • Cobh.Mobiel hydraulisch hefplatformTechnische prestatieanalyse en selectieprincipes

    Cobh.Mobiel hydraulisch hefplatformTechnische prestatieanalyse en selectieprincipes

  • BayannurCity in GermanyMicro hydraulisch hefplatformAnalyse van trends in de ontwikkeling van de ind

    BayannurCity in GermanyMicro hydraulisch hefplatformAnalyse van trends in de ontwikkeling van de ind

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!